Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SIGHTMARK FireField

Rendezés:

Firefield Impact Mini Red Dot-Box 45 fokos szerelékkel

36.500 Ft

A Firefield Impact Mini red-dot méretét tekintve a legkisebb reflex irányzékok közé tartozik. Tükröződés mentes AR lencséje révén mindig kristálytiszta képet kap a felhasználó. IP55 vízállósága és 6061-T6 repüléstechnikai alapnyaga révén kiváló tartósságot szavatol a gyártó.

Állítócsavarok segítségével gyors magasság és oldalkorrekció állításra is van lehetőség. Egy darab CR1632-es elemmel működik, ami maximálisan 40 óra üzemidőt tesz lehetővé. Az ergonomikusan tervezett gomb segítségével különösen gyorsan, 5 fokozatban állítható a 5 MOA méretű célzópont fényerőssége.

A szett tartalmaz alacsony és magas és szereléket is, melyek Weaver és Picatinny fegyver sínekre egyaránt felszerelhetőek. A Red Dot tömege mindössze 29 g.

Kompatibilis a következő lőfegyverekkel:
Smith & Wesson, Core, Glock, MOS

Sightmark Firefield Impact XLT Red Dot

46.400 Ft

A Firefield XLT red-dot méretét tekintve a nagyobb reflex irányzékok közé tartozik. Kiváló választás sport karabélyokra és pisztolyokra, sörétes és vadászfegyverekre. Gyorsoldású szerelékének köszönhetően pillanatok alatt le- és felszerelhető anélkül, hogy szükségessé válna a nullázás. Az Impact XLT precízen testre szabható a felhasználó által, köszönhetően a négyféle szálkeresztnek és az 5 fényerő beállításnak.

Egy külső védőréteg óvja a lövésálló optikát és komponenseit az igazán kemény használat során a sérülésektől. Állítócsavarok segítségével gyors magasság és oldalkorrekció állításra is van lehetőség. Egy darab CR2032-es elemmel működik, ami maximálisan 250 óra üzemidőt tesz lehetővé. Az ergonomikusan tervezett gombok segítségével különösen gyorsan, 5 fokozatban állítható a 2 MOA méretű célzópont fényerőssége.

Weaver és Picatinny fegyver sínekre egyaránt felszerelhető.